Champignons op toast

Hmm, vandaag at ik echt een heerlijke lunch, die ik graag met jullie deel! Alle ingrediƫnten hiervoor heb ik eigenlijk bijna altijd wel in huis, dus ik baal nu dat ik er niet eerder op gekomen ben om deze te combineren.
Wat heb je nodig (voor 2 heerlijke broodjes):
3/4 middelgrote champignons
1 klein teentje knoflook
1 takje tijm (ik heb een tijm struik op mijn balkon, mocht je deze niet hebben dan kun je natuurlijk ook gedroogde kruiden gebruiken)
1 klein handje spinazie
2 boterhammen

Wat moet je doen:
Toast de boterhammen. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en snijd de knoflook fijn. Bak de champignons met de knoflook op laag vuur tot deze gaar zijn. Voeg de tijm kort toe en roer dit goed door.
Beleg je boterhammen met de spinazie en leg hier het champignon mengsel bovenop.

Ik had achteraf liever wat meer champignons gebruikt, maar toen ik hieraan begon wist ik nog niet of ik een of twee boterhammen ging maken. Let ook op dat je niet een te grote teen knoflook neemt, deze smaak wordt snel te overheersend. Je kunt er ook voor kiezen om de tijm vanaf het begin al mee te bakken, maar ik vond het op deze manier ook zeer smakelijk. Smullen gegarandeerd!

Meer inspiratie