Tip: Kabeljauw in bladerdeeg
Deze post is niet gesponsord, maar ik vond ze zo lekker dat ik ze graag met jullie deel.
Hoi! Vanavond at ik weer eens iets heel lekkers uit de airfryer. Omdat ik er zo enthousiast over ben, wil ik jullie graag mee laten genieten!
Een tijdje terug kocht ik bij de Albert Heijn twee stukken kabeljauw in bladerdeeg. Eigenlijk nam ik ze voornamelijk mee omdat ze in de aanbieding waren, ik bewaar altijd graag dit soort producten in de vriezer voor als ik een keer weinig tijd/inspiratie heb en snel iets wil koken.
Vandaag was het dan eindelijk zover, ik had een lekkere ovenschotel bedacht, maar ik wist niet zo goed wat voor vlees ik hier aan toe wilde voegen. In mijn speurtocht door de vriezer kwam ik de kabeljauw weer tegen en zo kwam deze fantastische maaltijd tot stand!
Hoi! Vanavond at ik weer eens iets heel lekkers uit de airfryer. Omdat ik er zo enthousiast over ben, wil ik jullie graag mee laten genieten!
Een tijdje terug kocht ik bij de Albert Heijn twee stukken kabeljauw in bladerdeeg. Eigenlijk nam ik ze voornamelijk mee omdat ze in de aanbieding waren, ik bewaar altijd graag dit soort producten in de vriezer voor als ik een keer weinig tijd/inspiratie heb en snel iets wil koken.
Vandaag was het dan eindelijk zover, ik had een lekkere ovenschotel bedacht, maar ik wist niet zo goed wat voor vlees ik hier aan toe wilde voegen. In mijn speurtocht door de vriezer kwam ik de kabeljauw weer tegen en zo kwam deze fantastische maaltijd tot stand!
De kabeljauw komt dus van de Albert Heijn en kost normaal 2,99 voor twee stuks. Hier kun je meer informatie vinden over het product. Ik deed de vis 20 minuten op 200 graden in de airfryer. Het bladerdeeg was fantastisch krokant en de kabeljauw heerlijk gaar. De saus was lekker en maakte het helemaal af.
Nu vraag je je misschien af wat er nog meer op de foto te zien is.. Bij de kabeljauw in bladerdeeg at ik groenten uit de oven.
Wat heb je nodig (voor 2 personen):
1 handje cherrytomaten
250 gram aardappelpartjes
1/2 courgette
1 ui
3 lenteui
Wat moet je doen:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd alle groenten en leg ze (behalve de lenteui) op de een bakplaat. Zet dit in het midden van de oven. De groenten zijn na 30 minuten gaar, maar keer ze wel iedere 10 minuten om.
Schep de groenten op een bord en gebruik de gesneden lenteui als garnering.
Ik vond het een ontzettend lekkere maaltijd, ik denk dat ik de vis ook zeker opnieuw in ga slaan. Wel twijfel ik of ik er opnieuw aardappel bij zou serveren, want het bladerdeeg is ook wel een goede vervanger voor de aardappel. Wellicht ga ik de volgende keer voor alleen groente.
Enjoy!