Wraps met kip en shoarmakruiden
Hoi! Ontzettend leuk dat je weer geïnteresseerd bent in mijn avondeten!
Wraps zijn altijd een goed idee, maar soms is het even zoeken naar de juiste vulling hiervoor. Ik wilde vandaag iets eten wat ik binnen een kwartier op tafel kon zetten, maar wat wel ontzettend lekker is.
Deze wraps bleken een groot succes! Hieronder vind je het recept.
Wat heb je nodig (voor 1 persoon, of voor 2 kleine porties):
1 kipfilet
2/3 wraps
Klein zakje ijsbergsla (andere sla kan natuurlijk ook)
1 ui
1/2 paprika
2 tomaten
Shoarmakruiden
Wat moet je doen:
Snijd de ui in ringen, de tomaten in plakjes en de paprika en kipfilet in blokjes (natuurlijk wel een aparte snijplank gebruiken voor de kip).
Bak de kipfilet samen met de ui op laag vuur tot de kip gaar is. Voeg de paprika toe en laat dit even meebakken tot de paprika zacht is. Daarna voeg je naar smaak de shoarmakruiden toe.
Beslis of je de wraps warm of koud wilt serveren. Ik koos ervoor om de wraps koud te laten, omdat ik bang was dat anders de sla ook warm zou worden. Warm is ook zeker een optie, maar dan kan het zijn dat je wat warme sla eet.
Beleg de wraps met de ijsbergsla en de tomaat. Leg je shoarmakruiden mengsel hier bovenop en vouw de wraps dicht.
That's really it! Enorm simpel en ik heb echt heerlijk gegeten. Ik raad dit recept echt aan als je snel een simpele maar lekkere maaltijd op tafel wilt zetten.
Enjoy!
Wraps zijn altijd een goed idee, maar soms is het even zoeken naar de juiste vulling hiervoor. Ik wilde vandaag iets eten wat ik binnen een kwartier op tafel kon zetten, maar wat wel ontzettend lekker is.
Deze wraps bleken een groot succes! Hieronder vind je het recept.
Wat heb je nodig (voor 1 persoon, of voor 2 kleine porties):
1 kipfilet
2/3 wraps
Klein zakje ijsbergsla (andere sla kan natuurlijk ook)
1 ui
1/2 paprika
2 tomaten
Shoarmakruiden
Wat moet je doen:
Snijd de ui in ringen, de tomaten in plakjes en de paprika en kipfilet in blokjes (natuurlijk wel een aparte snijplank gebruiken voor de kip).
Bak de kipfilet samen met de ui op laag vuur tot de kip gaar is. Voeg de paprika toe en laat dit even meebakken tot de paprika zacht is. Daarna voeg je naar smaak de shoarmakruiden toe.
Beslis of je de wraps warm of koud wilt serveren. Ik koos ervoor om de wraps koud te laten, omdat ik bang was dat anders de sla ook warm zou worden. Warm is ook zeker een optie, maar dan kan het zijn dat je wat warme sla eet.
Beleg de wraps met de ijsbergsla en de tomaat. Leg je shoarmakruiden mengsel hier bovenop en vouw de wraps dicht.
That's really it! Enorm simpel en ik heb echt heerlijk gegeten. Ik raad dit recept echt aan als je snel een simpele maar lekkere maaltijd op tafel wilt zetten.
Enjoy!