Wraps met teriyaki kip

Hoi! Leuk dat je (weer) geïnteresseerd bent in mijn avondeten!

Een tijdje geleden zag ik op GWESSE het volgende gerecht:

http://gewoonwateenstudentjesavondseet.nl/2017/08/zachte-wrapjes-kip-teriyaki-coleslaw-en-komkommer.html
Ondanks dat het er lekker uitzag dacht ik, dat kan ik beter! Lees hieronder wat ik met het recept deed en wat ik ervan vond.

Kun jij alle ingrediënten ontdekken? Kleine tip, het zijn er 6! Recept komt binnenkort online op de blog. #lekker #simpel #snelklaar #binnenkort #linkinbio

Wat heb je nodig voor ongeveer 4 wraps (2 personen)
1 kipfilet, 1 teen knoflook, ongeveer 15 cm komkommer, 1/2 bakje coleslaw, 2 eetlepels gebakken uitjes, 1 theelepel, scheutje teriyaki woksaus sesamzaadjes, 4 wraps

Wat moet je doen:
Eerst heb ik de kip samen met 1 teen knoflook gebakken. Tegelijkertijd heb ik in een andere pan de sesamzaadjes geroosterd. Toen de kip en de sesamzaadjes klaar waren, heb ik de woksaus en de sesamzaadjes toegevoegd aan de gebakken kip. Ondertussen raspte ik de komkommer en belegde ik een wrap met de komkommer, coleslaw en wat gebakken uitjes. Ten slotte kwam hier de kip bovenop.

Ik vond het lekker! Wel wordt het best waterig, dus er loopt veel uit de wrap. Met een bord eten is dus wel een echte must! :)
Deze maaltijd was zeker voor herhaling vatbaar, al denk ik er wel over om dan de wrap ook te beleggen met sla, óf een kleine salade te maken naast de wraps.

Meer inspiratie