Zalm met de allerlekkerste aardappelpartjes
Hoi! Een paar dagen geleden vertelde ik je in deze blog over de allerlekkerste airfryer aardappeltjes. Natuurlijk kon ik het niet laten om de allerlekkerste nog een keer te eten. Vandaag at ik daarom een heel simpel gerecht, zalm met aardappeltjes en boontjes.
Wat heb je nodig (voor 2 personen):
2 zalfilets
350 gram sperzieboontjes
Aardappeltjes
Wat moet je doen:
Snijd de uiteinden van de boontjes. Doe een pan vol met kokend water en kook hier de boontjes in gaar. Hoe lang dit duurt, ligt aan de lengte en dikte van je boontjes, dus prik er regelmatig in met een vork om te controleren of ze gaar zijn.
Zoals je in de blog over de aardappeltjes hebt kunnen lezen, duurt het ongeveer 20 minuten voor de aardappeltjes gaar zijn. Op de meeste verpakkingen staat inmiddels hoe je ze moet bereiden in een airfryer. Weet je dit niet zeker, houdt dan 180 graden aan.
Bak de zalm kort aan beide kanten, zodat de buitenkant gaar is maar de binnenkant nog enigzins rosé. Ik gebruikte de barbecue zalm van de Lidl, deze heeft echt maar heel kort nodig.
Oh man, wat was dit lekker! Ik ben echt dol op alle ingrediënten van dit eten, dus het kon ook bijna niet anders dan lekker zijn. Ideaal voor een drukke doordeweekse avond! Enjoy!
Wat heb je nodig (voor 2 personen):
2 zalfilets
350 gram sperzieboontjes
Aardappeltjes
Wat moet je doen:
Snijd de uiteinden van de boontjes. Doe een pan vol met kokend water en kook hier de boontjes in gaar. Hoe lang dit duurt, ligt aan de lengte en dikte van je boontjes, dus prik er regelmatig in met een vork om te controleren of ze gaar zijn.
Zoals je in de blog over de aardappeltjes hebt kunnen lezen, duurt het ongeveer 20 minuten voor de aardappeltjes gaar zijn. Op de meeste verpakkingen staat inmiddels hoe je ze moet bereiden in een airfryer. Weet je dit niet zeker, houdt dan 180 graden aan.
Bak de zalm kort aan beide kanten, zodat de buitenkant gaar is maar de binnenkant nog enigzins rosé. Ik gebruikte de barbecue zalm van de Lidl, deze heeft echt maar heel kort nodig.
Oh man, wat was dit lekker! Ik ben echt dol op alle ingrediënten van dit eten, dus het kon ook bijna niet anders dan lekker zijn. Ideaal voor een drukke doordeweekse avond! Enjoy!